Столичани в повече се завръща с нов шести сезон

Култовият комедийно-драматичен сериал Столичани в повече ще се завърти отново в ефира на БТВ.

След глада и мизерията в предишния сезон, за двете семейства – Лютови и Чеканови ще на стъпят нови по-добри времена. Съдбите на Рангел Чеканов и Славка Лютова ще тръгнат по нов път през този сезон.

Това от своя страна ще промени корено развоя на събитията в сериала и ще възпламени лютата битка между двете семейства, но този път на ново бойно поле.

Малкият Кипърчо, ще донесе много положителни и отрицателни емоции на отец Григорий, както и ще обърка съдбите на четири от другите персонажи на сериала.

Дарина Михайлова, новата любов на Андрей Лютов ще посрещне лютият нрав на Славка, но една дълбоко пазена тайна внезапно ще промени статуквото.

Проваленият проект с китайците ще взриви отношенията между близнаците Пацо и Константин Цекови, а единият от тях ще се сдобие с нов, неочакван враг.

0 Коментара:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

 
Stolichani-poveche.blogspot.com не хоства и качва клипове или материали с авторски права. Всички клипове в блога са взети чрез embed код от трети сайтове, които ги разпространяват свободно из интернет. Stolichani-poveche.blogspot.com не носи отговорност за неуредени авторски права на клиповете.