Седмият сезон на Столичани в повече започва на 5 март

С започването на новият сезон започва и нова сюжетна линия в сериала. Тя ще се завърти около темите за властта, наработещата съдебна и здравна система, проблемите на младите хора в днешно време.

Освен новите сюжетни линии в сериала ще има и две нови попълнения от актьори - Евелин Костова и Димитър Ковачев-Фънки.

Пацо е арестуван по погрешка като Константин и ситуацията около него ще става все по-заплетена и сложна след като изразходва всички законни пътища за разкриването на истината около неговото задържане.

Столичани в повече се завръща с нов шести сезон

Култовият комедийно-драматичен сериал Столичани в повече ще се завърти отново в ефира на БТВ.

След глада и мизерията в предишния сезон, за двете семейства – Лютови и Чеканови ще на стъпят нови по-добри времена. Съдбите на Рангел Чеканов и Славка Лютова ще тръгнат по нов път през този сезон.

Това от своя страна ще промени корено развоя на събитията в сериала и ще възпламени лютата битка между двете семейства, но този път на ново бойно поле.

Сезон 5 на Столичани в повече стартира на 13 Март

След броени дени стартира новият сезон на Столичани в повече. Първият епизод от 5 сезон на сериал трябваше да бъде излъчен на 6 Март от 21 часа в ефира на bTV, но поради денят на национален траур стартът беше отменен за 13 Март.

Със започването на новият сезон ще започне и новото начало за героите от сериала. Измамените от френския инвеститор Доминик, Рангел и Йордан ще се наложи да работят всичко, което им предложи...бюрото по труда.

Йордан Лютов вече няма да е кмет на Извор, а как се е стигнало до това ще разберем в първите епизоди на сериала. Други интересни промени в семейство Лютови е появата на новото им внуче, с което ще ги дари Йовка.

Христо Стоичков в новият сезон на Столичани в повече

След Дони (Добрин Векилов), който се превъплъти в ролята на Тони – известен, но много претенциозен поп изпълнител, който не иска да го сравняват с Дони в сериала ще влезе и Христо Стоичков. 

Той ще се въплъти в ролята на обикновен човек, няма да играе себе си съобщиха от екипа. Неговата роля в сериала се очертава да бъде изключително интересна и ключова. 

Той ще се окаже много важен фактор в живота на кварталният поп Григорий. Подробностите около ролята на Стоичков в Столичани в повече за сега се пазят в тайна, но се очертава тя да бъде доста интересна. Снимките на новият пети сезон на сериала продължават.

Вторият сезон на Столичани в повече тръгва през септември

Вторият сезон на Столичани в повече ще започне да се снима от 1 юни и ще продължи през цялото лято. Продължението на сериала се очаква да стартира на 28 септември и ще бъде от нови 15 епизода. Тогава ще стане ясно кой спечели кметската надпревара, дали Спас и Радко намериха съкровището и какво ще се случи с Мария и Андрей.
 
Stolichani-poveche.blogspot.com не хоства и качва клипове или материали с авторски права. Всички клипове в блога са взети чрез embed код от трети сайтове, които ги разпространяват свободно из интернет. Stolichani-poveche.blogspot.com не носи отговорност за неуредени авторски права на клиповете.